Scherp tarief

Snelle levering

Groot assortiment

Bezorging & transport

Al onze producten worden met een eigen transportdienst bezorgd. Wij hebben voor deze methode gekozen om de kans op schade te minimaliseren. Ook kunnen we daardoor op verpakkingmateriaal besparen. Dat is goed voor het milieu en u blijft niet met zitten met een hoeveelheid onbruikbaar verpakkingsmateriaal dat u moet afvoeren.

Mocht er onverhoopt toch een product beschadigd raken, dan zorgen wij uiteraard voor vervanging. Onze producten worden voor levering uitvoerig gecontroleerd en op professionele manier vervoerd..

Het is ook mogelijk om grote aantallen op pallet te laten bezorgen. Orders vanaf € 150,- incl. btw worden franco aan huis geleverd. Wanneer uw order onder de € 150,- blijft berekenen wij standaard € 6,95 transportkosten.

Onze chauffeur bezorgt de goederen op de beganegrond. De waddeneilanden zijn uitgesloten van bezorging.

Ophalen in Hoogeveen
U kunt uw bestelling ook ophalen in Hoogeveen. Dit is uiteraard gratis. Bij het bestelproces kunt u dit aangeven. Onze fabrikant komt elke woensdag onze voorraad aanvullen. U bestelling dient voor dinsdag 12 uur bij ons binnen te zijn en kan vervolgens vanaf donderdag opgehaald worden in  de winkel.

De prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw.