Scherp tarief

Snelle levering

Groot assortiment

Collectie

Voor goedkope fotolijsten bent u bij Wissellijsten-online.nl aan het juiste adres.

Bekijk ons uitgebreide assortiment fotolijsten

Verkrijgbaar in alle denkbare formaten. Ons assortiment bestaat uit meerdere collecties. Standaard hebben wij de wissellijsten in standaard maten. Daarnaast hebben wij een uitgebreide selectie van passe-partouts en maken wij lijsten voor u op maat.

Wissellijsten-online.nl heeft hoogwaardige aluminium en houten (foto)wissellijsten, Switch-It. 

De Switch-It wissellijsten zijn verkrijgbaar in twee verschillende profielen (Small en XL). Deze profielen zijn beide in diverse formaten leverbaar. 

Switch It Small

smalle fotolijstSwitch it XL

breed frame fotolijst
De vele verschillende profielen en grote keuze in kleuren maken de mogelijkheden met aluminium profielen oneindig. De aluminium lijsten geven een moderne look aan uw foto of kunstwerk. Beleef aluminium in zijn mooiste vorm en laat u inspireren. Onze auminium profielen zijn in diverse maten leverbaar. Staat de gewenst maat van uw fotolijst er niet tussen? Dan maken wij uw lijst op maat. Neem gerust contact met ons op om de maten door te nemen. 

U vindt hier alle aluminium profielen verdeeld over twee categorieën: Baklijsten enGO4FRAME

Go4Frame
Door het moderne ontwerp van het aluminium profiel in combinatie met houtfineer op de aluminium kern, heeft de GO4FRAME collectie een geheel eigen gezicht. We hebben standaard maten, maar kunnen indien gewenst uw lijst ook op maat maken. 

Smile
Met 4 profielen in de meest voorkomende kleuren is de Smile Collectie een goede basis voor maatwerk aluminium lijsten. Tegen een gunstige prijs is dit de oplossing bij een serie inlijstingen waarbij de prijs de doorslag zal geven. De profielen zijn leverbaar in de genoemde formaten. Indien gewenst kunnen wij een lijst voor u op maat maken. Nee hiervoor gerust contact met ons op.

Baklijst
Baklijsten zijn zeer geschikt voor het inlijsten van opgespannen canvas, hockey shirt, wielershirt, voetbalshirt of paneel. In een baklijst wordt het in te lijsten werk niet achter de lijst, maar in de lijst gemonteerd. De ruimte tussen de lijst en object geeft een ruimtelijk, modern effect. De baklijsten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.